Linda van Dort, GroenLinks Stichtse Vecht
Groenlinks Stichtse Vecht

Linda van Dort

Wethouder

Ik kom naar je toe en ik wil luisteren. Voed mij met jouw gedachten, meningen, zorgen en klachten.

Sinds 16 december 2015 is Linda van Dort wethouder welzijn, gebiedsgericht werken, duurzaamheid en milieu, recreatieschap Stichtse Groenlanden, natuur en landschap en dierenwelzijn.

Linda van Dort studeerde Journalistiek. Zij heeft vanaf haar 21e als televisieverslaggever gewerkt. In Amerika voor CNN, in Australië voor het nationale SBS en in Nederland voor verschillende nieuwsprogramma’s. Onder meer bij het actualiteitenprogramma EenVandaag.

 Linda is geboren in Utrecht, groeide op in Oud Zuilen en heeft altijd in en om Stichtse Vecht gewoond. Afgezien dan van enkele jaren in het buitenland. Hoewel haar werkzaamheden een nationaal en internationaal karakter hebben, zitten haar wortels diep in de klei van Stichtse Vecht. Linda woont nu in Maarssen, haar kinderen gaan in Maarssen naar school. Ook blaast Linda mee in het orkest in Loenen.

Ik heb jaren de mooie en minder mooie kanten van onze maatschappij op televisie aan een groot publiek laten zien. Nu wil ik iets doen! Voor de burgers in Stichtse Vecht. In de gemeenteraad wil ik aan de slag met groene politiek en het oplossen van milieuvraagstukken. Ik wil me ook nadrukkelijk bemoeien met de vele zorgtaken die naar de gemeente overkomen van het rijk en de provincie. Dat wil ik doen, dat staat bij mij voorop, in dialoog met alle mensen in Stichtse Vecht. In de gemeenteraad wil ik zitten namens jou en in dialoog met jou. Ik kom naar je toe en ik wil luisteren. Voed mij met jouw gedachten, meningen, zorgen en klachten.