Digitaal media manager GroenLinks
Digitaal media manager Groenlinks StichtseVecht

Digitaal media manager gezocht

Voel je je betrokken bij de gemeentelijke politiek, denk je graag met ons mee over hoe Groenlinks haar idealen in Stichtse Vecht kan communiceren en realiseren? En ben je een beetje handig met sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram? Lijkt het je ook leuk om deze website te beheren?

WIJ ZOEKEN NOG EEN DIGITAAL MEDIA MANAGER VOOR GROENLINKS STICHTSE VECHT

Het is vrijwilligerswerk. In normale tijden, dat wil zeggen buiten verkiezingstijd, vergt het niet meer dan gemiddeld een uurtje per week. Iets voor jou of ken je iemand? 

Als DMM ben je verantwoordelijk voor de online communicatie van de afdeling, inclusief de raadsfractie. Je stelt de online strategie op, beheert de social-media-accounts en stuurt mailings en nieuwsbrieven uit. Kortom, je zorgt voor een positieve, constructieve online-uitstraling van GroenLinks Stichtse Vecht en zorgt dat ons verhaal gehoord wordt.

Je wordt ingewerkt door onze huidige DMM, Joke van den Kieboom en bovendien kun je bij ons landelijk bureau regelmatig trainingen volgen die je werk als DMM alleen maar leuker en gemakkelijker maken.

INTERESSE OF MEER WETEN?   Stuur een mailtje naar Joke van den Kieboom of Manon de voorzitter van onze afdeling,  Zij nemen dan contact met je op.