Nieuws

Digitaal media manager gezocht

Digitaal media manager GroenLinks

Voel je je betrokken bij de gemeentelijke politiek, denk je graag met ons mee over hoe Groenlinks haar idealen in Stichtse Vecht kan communiceren en realiseren? En ben je een beetje handig met sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram? Lijkt het je ook leuk om deze website te beheren?

WIJ ZOEKEN PER 1 AUGUSTUS EEN DIGITAAL MEDIA MANAGER VOOR GROENLINKS STICHTSE VECHT

Wat doe je als digitale duizendpoot?

Groenlinks verheugd over prominente rol duurzaamheid in coalitie-akkoord

We zijn eruit met VVD, CDA en Lokaal Liberaal. Er is een onderhandelingsakkoord over een nieuw college voor Stichtse Vecht. Dit snelle resultaat is te danken aan de verrassend goede samenwerking tussen de partijen  die aan tafel zaten. Voor GroenLinks waren Linda van Dort, Albert Gemke en Coletta Teuben ( voorzitter) de onderhandelaars.

 ‘Samen werken aan duurzame oplossingen’: zo heet het Coalitieakkoord 2018-2022 dat vandaag is aangeboden aan de raad van Stichtse Vecht. Volgens het akkoord levert iedere partij één wethouder.  Albert Gemke:

"Dit toont dat er serieuze intentie is om de komende periode evenwichtig samen te werken."

De beoogd wethouder van GroenLinks, Linda van Dort  krijgt o.a. Ruimtelijke Ordening, Volkshuisvesting  en Duurzaamheid in de portefeuille.

Linda van Dort:

"Een prachtige portefeuille: de combinatie van RO en duurzaamheid is zwaar maar vormt een mooie uitdaging. We gaan V E R D E R met het verwezenlijken van onze idealen."

Op donderdag 26 april zal het akkoord aan de gemeenteraad worden voorgelegd. Dan is ook de installatie gepland van de nieuwe wethouders.

 

Linda kreeg de meeste stemmen van allemaal en Shyrin veroverde op eigen kracht een zetel

Van alle kandidaten voor de gemeenteraad kreeg onze lijsttrekker Linda van Dort de meeste stemmen. In totaal stemden er in Stichtse Vecht 3847 mensen op Groenlinks. Maar liefst  2742  kiezers gaven aan Linda  de voorkeur. Daar zijn we enorm blij mee. Niet alleen is dit een blijk van grote waardering voor de tomeloze inzet van Linda op het gebied van duurzaamheid en gebiedsgericht werken. We zien het ook als een geweldige steun voor de deelname van GroenLinks aan het college in de afgelopen twee jaar. Overbodig te zeggen dat we heel graag met Linda als wethouder  v e  r d e r  willen.  

Hoe gaat Shyrin verder?

Bedankt voor alle steun!

Van 2 naar 5 zetels !

Beste mensen,

Gisteren schreven we nog op Facebook #veranderingbegintvandaag en dat bleek voor GroenLinks Stichtse Vecht helemaal waar. Na een intensieve en mooie campagne hebben we 5 zetels gekregen. Van lijst 8 naar lijst 3! Dank voor de enorme steun, voor het grote vertrouwen dat we hebben gekregen. We hadden allemaal niet gedacht dat dit in Stichtse Vecht mogelijk zou zijn. We gaan vandaag even genieten en morgen weer aan het werk voor Stichtse Vecht.

We doen er alles aan om jullie vertrouwen waar te maken!

Namens alle campagnevoerders,

Coletta Teuben, voorzitter GLSV

We gaan v e r d e r met onze nummer 1: Linda van Dort

Linda van Dort, GroenLinks Stichtse Vecht

'Een duurzaam en sociaal Stichtse Vecht. Daar zet ik vol op in, met heel mijn hart. '

Sinds 2015 is Linda van Dort onze wethouder voor welzijn, gebiedsgericht werken, duurzaamheid en milieu, recreatieschap Stichtse Groenlanden, natuur en landschap en dierenwelzijn.
Ze studeerde journalistiek en heeft vanaf haar 21e als televisieverslaggever gewerkt. In Amerika voor CNN, in Australië voor het nationale SBS en in Nederland voor verschillende nieuwsprogramma’s, onder meer bij het actualiteitenprogramma EenVandaag.
Linda is geboren in Utrecht, groeide op in Oud Zuilen en heeft altijd in en om Stichtse Vecht gewoond. Haar wortels reiken diep in de klei van Stichtse Vecht. Linda woont in Maarssen, haar kinderen gaan in Maarssen naar school en ze  blaast mee in het Loenens orkest OrVeO. Verder is Linda vaak te vinden in onze mooie buitengebieden: ze houdt van hardlopen en wielrennen.

 

Wat wil Linda verder?

Pagina's