Heeft u samen met uw buren tegels door groen vervangen? Zijn jullie een energie-initiatief  gestart of wekt u zonne- of windenergie op? Heeft u een bijzonder bijenhotel? Heeft u uw huis geïsoleerd? Heeft u slimme tips voor uw wijkburen om energie te besparen? Gestart met het delen van uw auto? Laat het elkaar weten!

Het zijn de inwoners, die van onze gemeente de sociale, groene en duurzame plek maken waar we van houden. 

Doe mee

Heb jij een mooi voorbeeld van #duurzaamStichtseVecht en wil jij graag een duurzame prijs in de wacht slepen? Dat kan door 1 foto te delen van hoe je huis, wijk, tuin of balkon: het resultaat van jouw duurzame initiatief. En leg uit wat u heeft gedaan.

Deel deze op Facebook, Instagram of twitter met de hashtag #duurzaamStichtseVecht. Deelnemers dienen hun Facebook-post of Instagram-account openbaar zetten om de deelname te kunnen zien. Alleen foto’s en/of filmpjes die op Facebook, Twitter of Instagram gedeeld worden, worden beoordeeld. 

Prijzen

  • Eerste prijs: een lokale tuinbon ter waarde van € 50.
  • Tweede prijs: een insectenhotel 
  • Derde prijs: zaden pakket voor in de tuin

Als GroenLinks zijn we er trots op dat we de afgelopen jaren verdere stappen naar verduurzaming hebben gezet, in de politiek en met de inwoners. Die ingeslagen weg blijven we volgen. #duurzaamStichtseVecht.