Kandidatenlijst

GroenLinks Stichtse Vecht heeft de definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 vastgesteld.

“Er staat een sterk team klaar dat popelt om de gemeente groener, socialer en inclusiever te maken. Deze lijst heeft een mooie combinatie van echte activisten , mensen die Stichtse Vecht en haar inwoners goed kennen en mensen die feilloos weten hoe de politiek werkt”, aldus Marja van Gaalen, lijsttrekker van GroenLinks.

De top 6 van de kandidatenlijst is als volgt:

  1. Marja van Gaalen (Maarssenbroek)
  2. Albert Gemke (Tienhoven)
  3. André Hofman (Loenersloot)
  4. Mariët Brandts (Maarssenbroek)
  5. Matteo Bennardis (Maarssenbroek)
  6. Maud van Wielink (Breukelen)

Benieuwd naar onze kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022? Maak hier kennis met onze top 6 kandidaten en lees wat hen drijft!

Verkiezingsprogramma met hoofdpunten per kern

Naast de speerpunten wonen, duurzaamheid en een groene leefomgeving, heeft GroenLinks Stichtse Vecht een ambitieus, maar realistisch programma geschreven voor een duurzame economie, een inclusieve gemeente, een gemeente die bereikbaar is voor haar inwoners en cultuur voor iedereen. Nieuw in ons Verkiezingsprogramma is dat we per kern de belangrijkste speerpunten hebben samengevat. Stichtse Vecht is één gemeente maar bestaat uit 12 kernen. Iedere kern heeft zo zijn eigen unieke kansen en waarden, maar ook problemen en uitdagingen. GroenLinks wil zich voor elke kern sterk maken. Wij streven naar een zo groot mogelijk aanbod van voorzieningen in elke kern. Daarbij gaat het niet alleen om winkels, maar ook om 1e lijn gezondheidszorg en Openbaar Vervoer. Van elke kern noemen wij een aantal bijzondere punten die extra aandacht verdienen. En ook na de verkiezingen zullen wij de inwoners blijven vragen naar hun wensen en mogelijkheden.

Op de website is ons Verkiezingsprogramma “Knalrood & Heldergroen” 2022-2026” en ook de samenvatting “Verkiezingsprogramma  2022-2026 in het kort” gepubliceerd.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met communicatie.stichtsevecht@groenlinks.nl of rechtstreeks met één de kandidaten.